Contact

Stage

Studeer je en ben je op zoek naar een stageplek? Misschien kunnen wij je een waardevolle plaats bieden om jezelf te ontwikkelen! We staan open voor je verzoek, maar vermelden daarbij wel dat we kritisch beoordelen of de boerderij geschikt is om een plaats voor je beschikbaar te stellen.

Stuur je verzoek met de doelen van je stage, de reden waarom je onze boerderij in Ethiopie hebt geselecteerd, CV (beknopt) en studieachtergrond per e-mail naar ons toe: info[at]alfafarms.com. Een reactie kun je binnen een paar dagen tegemoet zien.

Routebeschrijving

Klik op bovenstaande kaart, voor een routebeschrijving in een nieuw venster.

Excursie

Nu de boerderij draait, vallen we op in de sector. We zijn een voorbeeld door het te DOEN; dat spreekt aan! We ontvingen eerder onder andere Ethiopische en buitenlandse investeerders, groepen studenten van Ethiopische universiteiten, vertegenwoordigers van de Wereld Bank en lokale boeren. Een breed scala aan geïnteresseerden, ieder vanuit de eigen achtergrond.

Ook u, werkzaam in de agrarische sector, bezig met een agrarische studie of betrokken bij een agrarisch project, gunnen we graag een kijkje achter de schermen. We vragen u een afspraak te maken voor een bezoek, zodat we u de aandacht kunnen geven die u verdient. Neem contact op met Heleen Stam, office manager, 00251 9 10 27 90 80.

Bezoek

Alfa Farm wil een voorbeeld bedrijf zijn. Daarom stellen we de boerderij graag open voor bezoekers. Persoonlijke aandacht is daarbij voor ons van groot belang. Daarom vragen wij u voor een bezoek een afspraak te maken, om teleurstellingen te voorkomen. Heleen Stam, office manager, staat u graag te woord: 00251 9 10 27 90 80.

Contact

ERROR: No destination mail has been set in the administration area.